Bun venit la Note de lectură SF!

Oficial: Marius Pop este autorul popularului roman Călătoria închipuită a trei prieteni cu Transiberianul. Psiholog și electronist, a avut de-a lungul timpului slujbe pornind de la muncitor necalificat în construcții și ajungând până la manager de departament. În prezent lucrează ca și programator, lansând de-a lungul timpului editoare de text, instrumente de monitorizare a pieței imobiliare, servicii de corespondență anonimă (writ.email) și altele. În prezent lucrează la un proiect care vizează construcția unei lumi virtuale în care unul sau mai multe principii metafizice sunt pervertite (de exemplu, inversarea cauzei cu efectul). Marius trăiește în Cluj-Napoca, România, împreună cu soția și fiica sa.

Neoficial: Unul dintre lucrurile mele favorite este să scriu Notele de lectură SF pentru voi, prieteni. Aceste scrisori sunt pentru mine un deliciu - pe majoritatea le scriu în diminețile de sâmbătă sau duminică pe care le petrec la McDonalds-ul din Piața Mihai Viteazu, pentru că doar acolo găsesc deschis și priză la 7 dimineața în weekend. Îmi comand mereu o prăjitură cu ciocolată și cireșe și o cafea dublă. Uneori am surpriza plăcută de a întâlni un prieten.

Abonații primesc notele cam de 6-8 ori pe an, uneori mai des, fără să punem la socoteală discuțiile. Îmi place să dăruiesc cărțile pe marginea cărora discutăm, de multe ori chiar prin intermediul acestui newsletter.

Abonați-vă acum

AȘ VREA SĂ INCLUD ȘI CÂTEVA DINTRE REACȚIILE ABONAȚILOR AICI DAR NU LE-AM CERUT VOIE ÎNAINTE ȘI GDPR-UL ESTE NEIERTĂTOR. DACĂ DORIȚI SĂ PROMOVAȚI ACEST NEWSLETTER, SĂ SE CONSIDERE ACESTA ACORDUL MEU NEMIJLOCIT PE CARE-L DECLAR ȘI SEMNEZ.

Știu că suntem cu toții ocupați, așa că nu-mi doresc să fiu acel "ah încă un email" al căsuței voastre de mesaje. Încerc ca Notele de lectură să aibă mereu idei interesante, traduceri ale unor bucăți de text rare și valoroase și să le infuzez mereu cu o parte a ego-ului meu nemărginit.

Un ultim lucru: nu-mi place să fiu plătit pentru cum mă comport, așa că Notele vor fi mereu gratuite.

Cu speranță,

M.

Abonați-vă acum

Câteva chestiuni administrative

Dacă nu găsiți scrisorile periodice după ce v-ați abonat, verificați folder-ul de Spam și vă rog marcați această adresă cu `Not spam`. Dacă nu e nici în spam, vă rog verificați și folder-ul `Promoții`.

Mulțumesc din nou - nu uitați să le spuneți și prietenilor dacă vă plac Notele de lectură.

Share Notele de lectură cu prietenii